Imatge de fons

BARCELONA

Infermera responsable: Jose Mª Navarrete Durán. Manager de Planificación y Estrategia de Salud y Seguridad Grupo SEAT

Entitat /organisme responsableSEAT


Informació del projecte

Seat ha engegat un Centre d’Atenció i Rehabilitació Sanitària (CARS) en la planta de Martorell, des d’on s’ofereixen serveis de medicina preventiva, assistencial i rehabilitadora als més de 14.500 treballadors de l’empresa automobilística.

El centre compta amb 25 professionals especialitzats en àrees com traumatologia, cardiologia, ginecologia, fisioteràpia i salut mental, i disposa de sales de rehabilitació i fitness on se seguiran programes d’entrenament individualitzats i de promoció de la salut.

Dintre de l’equip que ha participat en l’estudi , disseny i posta en marxa del projecte, hi ha dos infermers del treball, que han format part de la Vocalia d’Infermeria del Treball del COIB, el Sr. Jose Navarrete i el Sr. Antoni Torrejón.

Un dels espais més singulars de CARS és el laboratori biomecànic equipat amb alta tecnologia en el qual més de 20 càmeres processen en tres dimensions les característiques musculoesquelètiques dels treballadors, amb l’objectiu d’adaptar l’ergonomia de cada lloc de treball, segons ha informat SEAT en un comunicat.

El centre ofereix també espais de diagnòstic i prevenció de diferents patologies, com les proves ginecològiques que es posen a la disposició de les més de 3.000 treballadores de SEAT per a la detecció precoç del càncer de mama i de coll d’úter.

Autovía A-2 km. 585, 08760 Martorell (Barcelona)

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic