Imatge de fons
Healthink Agency, SCP
Truqui'ns en qualsevol moment 0034 630 536 288

CATALUNYA

Infermera responsable: Lorena Villa, Octavi Rodriguez i Antonio Torrejón

Entitat /organisme responsableHealthink Agency


Informació del projecte

HealthScience és un projecte personal de tres infermeres amb l’objectiu de contribuir a la difusió del coneixement científic en salut, que serveixi de base per a la formació continuada dels professionals sanitaris fent ús de les noves tecnologies.

HealthScience és una aplicació gratuïta, pràctica i fàcil d’utilitzar que proporciona els abstracts publicats en les revistes nacionals i internacionals més importants. L’app permet als professionals sanitaris estar al dia d’una forma ràpida i senzilla.

Publicacions de més de 200 revistes científiques de la majories d’àrees sanitàries d’interès, en l’idioma original (majoritàriament en anglès). L’usuari pot guardar els articles al dispositiu, compartir les publicacions en xarxes socials i interactuar amb altres professionals de forma dinàmica.

A més, l’app ofereix un calendari amb informació sobre congressos i esdeveniments nacionals i internacionals. Permet obtenir tota la informació de l’esdeveniment (dates, horaris, seu, contacte) i guardar-directament a l’agenda del nostre telèfon.

Els usuaris poden reproduir els podcasts més interessants mentre naveguen per l’app o mentre porten el telèfon a la butxaca de camí a la feina. A més els podcasts es poden descarregar al telèfon per poder escoltar-los sense connexió.

Revisions de la Cochrane en espanyol, Conversations a Healthcare, Primary Care Today Othe Nursing Show són alguns dels àudios disponibles. Trobant les últimes gravacions disponibles el mateix dia de la publicació.

Cada usuari té el seu propi perfil dins de l’aplicació, amb el qual podrà interactuar amb el contingut i amb la resta de professionals. Els usuaris gestionen les notificacions push que volen rebre segons la seva àrea d’interès.

eMerMedScience és l’aplicació d’actualització científica per a professionals de les urgències, emergències, anestèsia i pacient crític. Aquesta aplicació germana compta amb més de 9500 usuaris.

eMerMedScience s’ha convertit una aplicació de referència per als professionals del sector del pacient crític.

Les aplicacions estan disponibles gratis en les dues plataformes: iOS (versió per a iPhone i per iPad) i Android (smartphones).

 

Descargar el dosier de prensa

Healthink Agency, SCP

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic