Imatge de fons

LLEIDA

Infermera responsable: Anna Espart Herrero (Infermera coordinadora a Lleida)

Entitat/Organisme responsable: Campanya participada per institucions –Institut de Salut Carlos III del Ministerio de Economía y Competitividad (coordinadora), Investén-isciii, GREICEF-RETICEF, GRECS-IRB Lleida, Cronolab, Fundación más que ideas, FFPaciente, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida i Missatges Gestió de Comunicació; a més de la col·laboració de professionals de diferents àmbits.


Informació del projecte

SueñOn® és un projecte impulsat per infermeres i dirigit a tota la societat (professionals de salut, gestors, pacients) per tal de promoure el descans de les persones hospitalitzades.

Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’abordar, des dels professionals de la salut amb el lideratge infermer, el problema de la interrupció de la son en els pacients hospitalitzats i la seva conseqüent falta de descans. Abordar una situació amb la qual es troba qualsevol persona que, per una o altra raó, ha de passar alguna nit en algun dels hospitals del nostre Sistema Nacional de Salut, posant en marxa algunes solucions que poden ajudar a millorar aquest problema i que són de fàcil implantació.

El programa –liderat pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers a Lleida– proposa adoptar una sèrie de mesures de fàcil implantació, resultat de la revisió d’articles amb evidència científica, és a dir, amb resultats fiables. Així doncs, es treballa en dos fronts d’actuació:

  • Empoderar als professionals de la salut, liderats per infermeria, perquè puguin canviar les seves rutines utilitzant les recomanacions que proposa l’evidència i,
  • Establir d’un pla de comunicació perquè el missatge arribi a la població en general a través dels professionals que en tenen cura, les associacions de pacients i els mitjans de comunicació social.
Descargar dossier

Lleida, Espanya

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic