Imatge de fons
Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré, Avinguda Alcalde Rovira Roure, Lleida, Espanya
Truqui'ns en qualsevol moment 0034 973 70 22 01
info@irblleida.cat

LLEIDA

Infermera responsable: Carmen Nuin Orrio (IP)

Organisme responsable: GRECS (Grup de Recerca en Cures de Salut -IRBLleida). Projecte finançat per la Comissió Europea en el marc del programa Ambient Assisted Living (AAL). Codi oficial nacional AC14/00027. Codi oficial internacional AAL-2014-127


Informació del projecte

CoME és un projecte d’investigació finançat per la Comissió Europea en el marc del programa Ambient Assisted Living (AAL). Aquest té com a objectiu apoderar i oferir solucions davant potencials riscos de deteriorament cognitiu, en el col·lectiu de la gent gran. Principalment es dirigeix a aquells que volen continuar vivint de manera autònoma en el seu entorn.

El projecte pretén abordar reptes com l’autocuidatge en salut, el suport als cuidadors informals i una millor coordinació entre professionals, per tal d’oferir una atenció de qualitat orientada a la millora i gestió de la vida personal dels participants.

Mitjançant les Tecnologies de la Informació i el Coneixement (TIC) es porta a terme un acompanyament dels participants, a partir d’una plataforma web –també anomenada CoME–, que consta de diferents funcionalitats que van des del monitoratge de la salut i les activitats quotidianes de l’usuari, la detecció precoç de problemes de risc, anomalies i comportaments, activitats d’entrenament de la memòria. A més, inclou informacions d’utilitat tant pels usuaris i usuàries com per als cuidadors i cuidadores de la gent gran.

El Grup de Recerca de Cures de la Salut (GRECS) de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) reconeix la utilitat d’aquest projecte, i per aquest motiu participa en el projecte CoME (Caregivers and me) en col·laboració amb altres grups europeus.

Descargar dossier

Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré, Avinguda Alcalde Rovira Roure, Lleida, Espanya

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic