Imatge de fons
Hospital de Vall d' Hebron, Paseo del Valle de Hebrón, Barcelona, España
Truqui'ns en qualsevol moment 00 34 678536654
estrella.gargallo@gmail.com

BARCELONA

Infermera responsable: Estrella Gargallo

Entitat / organització responsable: Hospital Universitari Materno Infantil Vall d’Hebron


Informació del projecte

El Projecte Germans és una iniciativa acompanyament familiar, que consisteix en preparar i acompanyar als germans dels nadons ingressats a la UCI de Neonatologia abans d’entrar-hi.

Els nadons que estan ingressats a les unitats de neonatologia poden presentar una gran varietat de situacions clíniques derivades de la seva inmaduresa i, de vegades, patologies que fa que necessitin cures especials, en aquestes situacions tot i necessitar estar a incubadores connectats a diverses màquines o a rebre cures especials  continua sent molt important el contacte directe amb la seva família.

El projecte consisteix en fer tallers que permeten acostar-se a aquesta realitat a través del joc, poden jugar a ser metges i infermeres i a cuidar i curar nadons, a través d’aquest joc simbòlic es preparen per conèixer al seu nou germà que està sent cuidat a un lloc insòlit, manipular els dispositius que el nadó té connectats i entendre perquè està ingressat a la UCI.  Les sessions  es fan un dia a la setmana a la CiberAula de l’Hospital, un lloc lúdic i amable pels nens.

El projecte s’insereix a la filosofia NIDCAP (Neonatal Individualized Development Care and Assessment Program), les cures centrades en el desenvolupament, que intenten prevenir els efectes potencialment nocius que l’entorn de les UCI neonatals provoquen al cervell en desenvolupament, disminuir l’estrès parental i millorar la interacció entre pares i infant per contribuir al seu millor desenvolupament.

 

Projecte Germans: why is my little brother hospitalized?Training Center NIDCAPBarcelona Vall Hebron

 

Projecte Germans: per què el meu germà està ingressat a l'Hospital?

Hospital de Vall d' Hebron, Paseo del Valle de Hebrón, Barcelona, España

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic