Imatge de fons
La Vall d'Aran, Lleida, Espanya

LLEIDA

Infermera responsable: Maria Elena Castro (Sots-cap territorial SEM de Lleida i l’Alt Pirineu – Aran)


Informació del projecte

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) és un servei integrat per un equip de professionals de diferents àmbits, incloent-hi infermeres, que té com objectiu fonamental donar resposta sanitària assistencial a les urgències i emergències extra hospitalàries de forma ràpida, eficient i amb la màxima qualitat a Catalunya.

El SEM compta amb diferents tipus de recursos mòbils per poder prestar els seus serveis amb les màximes garanties possibles, entre les quals s’inclouen les ambulàncies i els helicòpters repartits per tot el territori català.

El SEM disposa de 4 helicòpters medicalitzats distribuïts de forma estratègica per poder atendre qualsevol usuari que pateixi una urgència mèdica o traumatològica a Catalunya. El transport aeri de pacients complementa el transport terrestre, oferint millores davant factors com la distància, l’accessibilitat i l’atenció del pacient, com per exemple en territoris de muntanya.

Tot el personal sanitari que realitza tasques en mitjans aeris requereix coneixements i preparació molt específica i especialitzada del medi en el qual exerceixen el seu Treball.

La Vall d'Aran, Lleida, Espanya

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic