Imatge de fons
Hospital de Palamós, Carrer Hospital, Palamós, Espanya

GIRONA

Infermera responsable: Dalmau Vila Vidal

Entitat/Organisme responsable:  Serveis Integrats del Baix Empordà


Informació del projecte

El dia 11 de juny de 2010 es va posar en marxa la nova cambra hiperbàrica de l’Hospital de Palamós.

L’antiga, va romandre activa des que va ser instal·lada a l’hospital l’any 1994. Durant aquests gairebé 16 anys de funcionament ininterromput s’han tractat més de 900 persones i s’han realitzat més de 7.000 sessions de tractament i d’entrenament de personal.

La cambra actual ha estat construïda a Alemanya per l’empresa HAUX-LIFE-SUPPORT i té dos compartiments, un diàmetre de 2,5 metres i una longitud total de 5,8 metres. Això permet una capacitat màxima de tractament de 8 persones assegudes. Tanmateix es pot configurar de diverses maneres podent tractar 2 persones en llitera, 1 persona en llitera i 4 d’asseguts o bé vuit d’asseguts. Alhora disposa d’un innovador sistema de subministrament d’aire i està dotada dels mecanismes de seguretat més moderns disponibles. La pressió màxima de treball són 5 bars.

La Unitat de Medicina Hiperbàrica de l’Hospital de Palamós compta a l’actualitat amb 6 metges, 21 infermeres i 4 operadors de cambra. De manera permanent existeix un equip de guàrdia de 3 persones (metge/sa, infermer/a i operador de cambra) que atén qualsevol urgència les 24 hores del dia tots els dies de l’any.

Igualment, des d’aquesta Unitat es duen a terme els reconeixements mèdics que s’exigeixen en la pràctica del busseig esportiu i professional, i diverses activitats docents.

Hospital de Palamós, Carrer Hospital, Palamós, Espanya

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic