Imatge de fons
Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, Espanya

BARCELONA

Infermera responsable: Isabel Llimargas

Entitat / Organització responsable: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació del projecte

El Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona és un col·lectiu integrat per més de mil persones, la seva majoria infermeres i infermers jubilats i prejubilats d’entre 55 a 65 anys. L’objectiu del grup és incentivar la promoció de la salut, l’autocura i l’autonomia de les persones en un entorn en el que les infermeres que deixen l’activitat laboral poden seguir en contacte amb les seves col·legues de professió, cohesionant-se i donant-se suport mutu.

El programa d’activitats, amb propostes d’oci, cursos, tallers i excursions, recull any rere any les propostes i interessos dels membres del grup. El Grup 65 organitza cada any una setmana plena d’activitats, la Setmana Gran, especialment adreçada a la gent gran i als seus cuidadors.

El Grup 65 està obert a infermeres i infermers col·legiats d’entre 55 a 65 anys, així com a  familiars i amics de qualsevol infermera col·legiada al COIB i que estiguin jubilats o siguin majors de 65 anys.

Aquesta iniciativa, amb més de deu anys de recorregut en el no ha parat de créixer, ha despertat ja l’interès d’altres col·legis professionals en la seva concepció i model de funcionament dins d’una organització col·legial.

 

Programa d'activitats

Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, Espanya

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic