Imatge de fons
Infermera virtual, Barcelona, España
Truqui'ns en qualsevol moment 00 34 93 903 53 52
infermeravirtual@coib.cat

BARCELONA

Infermera responsable: Marc Fortes, coordinador d’Infermera virtual

Entitat / organització responsable: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació del projecte

Infermera virtual és un portal de promoció i educació per a la salut , a més de ser un projecte professional global que dóna suport a cada actuació infermera, esdevenint una eina de treball per a les infermeres, un instrument per assegurar la continuïtat assistencial i de suport de l’atenció presencial.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) treballa des del 2005 en la seva concepció i desenvolupament. Potenciant-ne el creixement i la seva millora continuada.

La Infermera virtual es fonamenta en les  “activitats de la vida diària” (AVD) que són “aquells requisits que les persones, en un marc temporal concret, han de satisfer per al seu propi benefici, a fi d’aconseguir el manteniment de la vida, un funcionament saludable, el desenvolupament personal continu i el major grau de benestar i de qualitat de vida possible”.

D’altra banda,  identifiquem dos altres grans blocs de continguts que anomenem “situacions de vida” i “problemes de salut” que ens permetran organitzar les fitxes “Què Cal Saber” (FQCS). Així és com anomenem a les unitats de contingut.

Les gairebé 3.000 pàgines de contingut de les que disposa Infermera virtual es generen passant per processos de revisió estructural, pedagògica i científica i s’actualitzen amb una periodicitat anual.

La Infermera virtual s’adapta a les circumstancies i ofereix al ciutadà la possibilitat d’accedir a un contingut validat i de confiança mitjançant una aplicació mòbil gratuïta. El ciutadà a més pot trobar tot aquest contingut adaptat a formats de vídeo, infografies i tutorials de salut que li facilitaran tant l’accés com la comprensió de la informació.

Tot plegat, amb un sol objectiu: ajudar a proporcionar les millors cures infermeres i proporcionar-les com ho fem les infermeres: capacitant la persona perquè prengui decisions sobre la seva salut i entenent el valor del tenir cura.

 

Tutorial #PrescriuSalut Consells de salut Els Bonsu

Infermera virtual, Barcelona, España

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic