Imatge de fons
Hospital Santa Caterina, Carrer del Doctor Castany, Salt, España
Truqui'ns en qualsevol moment 00 34 972 182 600

GIRONA

Infermera responsable: Alícia Ferrer

Entitat/organisme responsable: Hospital Santa Caterina (Institut d’Assistència Sanitària)


Informació del projecte

El part a l’aigua a l’Hospital Santa Caterina està acreditat pel Sistema Nacional de Salut com a bona pràctica sanitària.

L’assistència obstètrica a l’Hospital Santa Caterina està basada en el respecte, en la informació a la dona al llarg de tot el procés de l’embaràs, i en la recerca de la major naturalitat del part sobre la base de l’evidència científica, amb l’objectiu d’obtenir a més d’uns bons resultats obstètrics i perinatals, un alt nivell de satisfacció de la dona i la seva parella.

El part a l’aigua és una de les opcions assistencials que se li ofereix a la dona en el moment de tenir un fill. Per poder-ho fer, el Servei de Ginecologia i Obstetrícia compta amb els espais adequats per a una atenció al part mínimament medicalitzat i disposa dels equipaments necessaris per a aquest tipus d’atenció; entre aquests s’inclouen unes banyeres per a les fases de dilatació i expulsió. La dilatació en banyera és una pràctica eficaç per a l’alleugeriment del dolor en aquesta fase del part i molt satisfactòria per a la dona.

Després d’una revisió exhaustiva de la literatura mèdica, el centre disposa des de l’any 2006 d’una guia d’assistència al part en l’aigua com a part de l’oferta per a l’atenció al procés de part. Es tracta d’una opció de part natural però que està condicionada a un protocol estricte de criteris d’inclusió i exclusió.

Hospital Santa Caterina, Carrer del Doctor Castany, Salt, España

Com arribar
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic