Imatge de fons
Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, España

BARCELONA

Infermeres responsables: Dolors Rodríguez, Esperanza Díez i Teresa Echeverría, Comissió de maltractaments i salut.

Entitat / organització responsable: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació del projecte

El Programa Ajuda és un programa assistencial del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona adreçat a col·legiades que han estat o estan patint una situació de maltractament en l’àmbit de les relacions afectives de parella.

Les col·legiades poden consultar, per iniciativa pròpia, situacions personals relacionades amb la violència o bé per una situació de violència que afecta d’altres companyes.

També ajudem a orientar aquelles infermeres i infermers que després de detectar un cas de maltractament en una usuària o bé d’una infermera, en la seva vessant particular, vulguin tenir instruments per vehicular el cas o ajudar a resoldre’l.

Orientem també a professionals que vulguin organitzar o endegar programes formatius per abordar la violència de gènere dins de la seva organització o per endegar comissions específiques en el centre de treball.

Ajudem i assessorem les infermeres que han estat víctimes d’una situació de maltractament en l’àmbit de les relacions afectives de parella. Oferim recursos d’atenció jurídica, sanitària, social i psicològica a la dona víctima. Garantim una confidencialitat absoluta.

Descarrega't el tríptic Entrevista a El Punt TV

Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, España

Com arribar
Perfils socials
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic