Imatge de fons

Programa Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures BPSO®Lleida

LLEIDA

Infermera responsable: Mercè Folguera Arnau (líder del projecte a Lleida)

Entitat/Organisme responsable: Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén-isciii. Centro Colaborador Español JBI para los Cuidados de Salud Basados en la Evidencia. Asociación de Enfermeras de Ontario (RNAO).


Informació del projecte

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria, juntament amb la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida formen part, des del 2015, del projecte Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures (BPSO)®.

En l’actualitat, 180 professionals de la salut –fonamentalment infermeres, auxiliars, zeladors, fisioterapeutes, metges, treballadors socials i altres tècnics– formen el grup d’impulsors del projecte a Lleida, que compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida que, entre altres tasques, assumeix l’edició de les guies i la comunicació.

L’objectiu del programa BPSO® és fomentar, facilitar i recolzar la implantació, avaluació i manteniment –en qualsevol entorn de la pràctica infermera– de les bones pràctiques en cures, basades en les Guies de Bones Pràctiques (GBP) de la RNAO.

Guies BPSO implantades a Lleida:

  • Atenció orientada al pacient
  • Cura i maneig de l’ostomia
  • Cures centrats en les persones i família
  • Eina d’implantació de bones pràctiques
  • Prevenció de caigudes i lesions derivades de les caigudes
  • Recursos per al docent
  • Valoració del risc i prevenció de les úlceres per pressió
Descargar dossier

Lleida, Espanya

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic