Imatge de fons

Programa de continuïtat assistencial a l’alta Puerperal i Neonatal Precoç

Hospital Josep Trueta, Girona, Espanya
Truqui'ns en qualsevol moment 609535911
ccompte.girona.ics@gencat.cat

GIRONA

Infermera responsable: Carme Compte Corominas. Adjunta a la Direcció Clínica de Ginecologia i Obstetrícia de l’Àmbit Territorial del Gironès i Pla de L’Estany. Institut Català de la Salut Girona  Departament de Salut. Hospital Trueta

Llevadores del projecte: Vanessa Campàs, Emilia Badosa, Enrique Estevez, Laura Conejero, Lara Maria Redondo i Clara Maldonado

Entitat/organisme responsable: Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona


Informació del projecte

El programa de continuïtat assistencial a l’alta Puerperal i Neonatal Precoç consisteix a facilitar el retorn precoç de la mare i el nadó al nucli familiar i disminuir la intervenció sanitària en un procés fisiològic que en la major part dels casos no comporta complicacions.

Coneixem els beneficis de l’alta precoç en el part vaginal de nadons sans on s’inclouen una major incidència i durada de l’alletament matern a llarg termini, facilitació del vincle matern, major implicació del pare en les cures del nadó, major sentiment d’autoconfiança matern i disminució de la taxa de depressió postpart.

L’alta puerperal precoç té com a objectiu no només la disminució dels costos globals de l’atenció al postpart, sinó també, adequar-se a l’actual demanda de la societat en relació a la menor medicalització en l’atenció al part normal.

Aquest programa implementa la figura de la  llevadora a la planta d’hospitalització i la continuïtat assistencial al domicili familiar.

Etiquetes
llevadores

Hospital Josep Trueta, Girona, Espanya

Com arribar
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic