Imatge de fons
Truqui'ns en qualsevol moment 0034 973 702 457

LLEIDA

Infermera responsable: Eva Barallat Gimeno (IP)

Entitat/Organisme responsable: GRECS (Grup de Recerca en Cures de Salut -IRBLleida).


Informació del projecte

Els investigadors del Grup de Recerca en Cures de Salut (GRECS) de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) han participat durant aquests 3 últims anys (des de 2014) en el projecte europeu d’aplicació de noves tecnologies, Animate.

Aquest projecte ha ajudat a abordar un dels principals problemes existents en l’actualitat que rep la denominació de salt generacional, a més de millorar la qualitat de vida. Tot això mitjançant el desenvolupament i la utilització de solucions innovadores basades en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). En aquesta investigació de col·laboració público-privada, que porta per nom ANIMATE (sigles en anglès d’Intergeneational communlty for Company knowledge transfer), hi participen cinc entitats de tres països europeus (Espanya, Regne Unit i Suïssa).

L’objectiu principal va ser ajudar a desenvolupar una plataforma web intuïtiva i fàcilment navegable testejada per usuaris finals lleidatans. Principalment aquests usuaris finals eren cuidadors formals i informals amb experiència i sense experiència. En el moment de la comercialització d’aquesta plataforma es posarà en contacte diverses companyies de diferents localitats permetent l’accés a tot tipus d’usuaris per tal d’intercanviar coneixement.

Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic