Imatge de fons
Carrer de la Diputació, 301, Barcelona, España
Truqui'ns en qualsevol moment 00 34 605198187
info@bielconsulting.eu

BARCELONA

Infermera responsable: Stephan Biel M.A.

Entitat / organització responsable: BC Biel Consulting


Informació del projecte

La població està envellint ràpidament, d’una forma que requereix solucions que satisfacin un perfil tan canviant i heterogeni.

Cada vegada hi ha més persones majors de 50 anys, moltes de les quals potser han de treballar fins als 70 anys. Ens preguntem: Estan preparats els llocs de treballs per a ells o els entorns, serveis i productes són adequats?

En gran part la resposta és no, i això va ser just l’inici de MAX. Es va desenvolupar a la Universitat Tècnica de Chemnitz, a la Unitat de Ciències de Treball i Gestió de la Innovació, per iniciativa i en cooperació d’AutoUni, Audi AG i Volkswagen Group Research. El seu disseny es basa en 200 estudis científics de medicina, gerontologia, ciències de l’esport i psicologia (Disseny Basat en Evidència).

L’objectiu general de l’ús de MAX és adquirir nous coneixements i sensibilització sobre les persones amb certes limitacions, a través d’accions experimentals, per tal de poder enfocar el desenvolupament d’entorns, serveis i productes des d’una altra perspectiva.

El vestit MAX és l’únic a nivell mundial. És capaç, al ser modular, de diferenciar entre diferents franges d’edats. Permet als destinataris que volen usar el vestit, fer un plantejament segons les seves necessitats i perfil.

S’han realitzat ja més de 35 formacions amb el vestit amb més de 500 professionals del sector gerontològic, de geriatria, professionals de l’àmbit d’esport físic, investigadors entre d’altres a nivell nacional.

*El vestit modular de simulació d’edat MAX, està desenvolupat per la Universitat Tècnica de Chemnitz per iniciativa i en cooperació d’AutoUni, Audi AG i Volkswagen Group Research. La marca MAX i el disseny del vestit de simulació d’edat que utilitza BC Biel Consulting es fa amb el permís i llicència del propietari Volkswagen AG.

 

Descarregar dossier

Carrer de la Diputació, 301, Barcelona, España

Com arribar
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic