Imatge de fons
Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, España
Truqui'ns en qualsevol moment 00 34 93 212 81 08
reset@coib.cat

BARCELONA

Entitat / organització responsable: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació del projecte

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), en un intent ferm de millora i canvi de l’organització col·legial, ha posat en marxa el Projecte RESET, un procés participatiu entre col·legiats per tal de dissenyar un nou model de relació i donar-li sentit a l’organització col·legial. Les estructures col·legials històricament no han respost a les expectatives de les infermeres que formen part d’aquestes. Aquest és l’origen del projecte, construir una organització professional amb sentit per a les infermeres de Barcelona.

El procés de participació, que està en marxa, té diferents fases d’execució. S’ha realitzat ja la 1a fase del projecte i que ha consistit en la realització de més de 50 diàlegs presencials i en línia en què han participat centenars d’infermeres i infermers de Barcelona. En aquests diàlegs han establert les bases de la discussió professional ja que les infermeres han debatut sobre els temes de la seva professió que més els interessen, els seus problemes en el dia a dia i allò que necessiten per poder desenvolupar la seva professió.

En els diàlegs s’han recollit les línies mestres que les infermeres consensuessin i definiran i que han de ser la guia d’actuació per a l’organització col·legial.

Aquest procés de participació és inèdit a Espanya en el si d’un col·legi professional.

Descarrega't el díptic Vídeo: Què és el Projecte RESET?

Collegi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer de Pujades, Barcelona, España

Com arribar
Perfils socials
Contactar ara
No té permís per a registrar

enllaç de restabliment de contrasenya serà enviada al seu correu electrònic